You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Туристически дом "Кайлъка"

Туристически дом "Кайлъка" се намира в защитена местност "Кайлъка" в град Плевен.

Туристически дом "Кайлъка" е идеалното място за почивка. Намира се в защитена местност "Кайлъка", която предлага уникално съчетаващи се възможности за разходка, отдих и развлечения. Отвесните скали, високи над 40-50 метра са прекрасни за практикуване на скално катерене.

Има изкуствени езера и язовири, лодки и водни колела, басейни, ресторанти, детски площадки, тенис кортове, зоопарк , както и единствения по рода си в България - Музей на виното. В парка се намират и развалините на късноантичната крепост Сторгозия. Тук е и язовирът с историческото име "Тотлебенов вал", богат на множество защитени животински и растителни видове.

Ресторант

Ресторантът ви очаква с кулинарни изкушения и разнообразно меню и стилен декор.

Лоби барът се намира в просторното фоайе на хотела. В него можете както да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и коктейли, така и да отморите с приятна компания пред телевизора или да поиграете билярд.

Настаняване в Туристически дом Кайлъка

Всеки от гостите на Туристически дом "Кайлъка" ще оцени страхотната атмосфера, красивата заобикаляща го природа и нечувано спокойствие което лъха отвсякъде . С оглед на това да не ви липсва нищо, стаите са обзаведени с топли цветове, като разполагат със собствени санитарни възли, постоянно централно отопление, LCD телевизор с кабелна телевизия, неограничен интернет и мека мебел.

За връзка с нас